Νέα

 

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ ΡΟΛΛΑσμ

 

 

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ NANOPHOS

nanophos παρουσιαση

 

nano1a

 

 

nano2a

nano3a

 

 

nano4a

 

 


ΜΕΛΕΤΗ ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΤΙΡΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ
 

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ "PYRAMIS"

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

 

 

 

 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 10/12/14 KNAUF

 

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε μία ακόμα παρουσίαση στα πλαίσια του KnaufUpgrade, η οποία αφορούσε το σύστημα Θερμοπρόσοψης της Knaufαλλά και την νέα ειδική σανίδα για προσόψεις (Guard)ex.  Και τα δύο αυτά θέματα υποστηρίχθηκαν τόσο θεωρητικά από τον κ. Τρύφωνα Παπαγεωργίου όσο και πρακτικά, με ζωντανή επίδειξη. Συζητήθηκαν όχι μόνο τα βασικά στοιχεία της εφαρμογής των υλικών αυτών αλλά και πιο εξειδικευμένες τεχνικές λεπτομέρειες-δυσκολίες, που είχαν κατά καιρούς αντιμετωπίσει τεχνητές από το ακροατήριο.  Η νέα σανίδα (Guard)ex εντυπωσίασε με τη σειρά της, με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά αλλά και την ευκολία  στην επεξεργασία της. Η παρουσίαση έλιξε με φαγητό αλλά και συζήτηση επί των θεμάτων. 

knaufb

knaufe

knaufa

knaufd

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 10/12 KNAUF: ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ + (GUARD)EX

 

 THERMOPROSOPSIS gia site  

 

 

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ: ΒΙΝΥΛΙΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ

 νεο υλικο βινυλικες λωριδες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ FACEBOOK2

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 16/07/14 KNAUF

 

Την Τετάρτη το απόγευμα στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την Knauf πραγματοποιήσαμε μια παρουσιάση με θέμα «ΕΤΟΙΜΟΧΡΗΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ "SHEETROCK"». Η παρουσίαση αποτελείτο από δύο μέρη.  Στο πρώτο μέρος αυτής ο κύριος Τρύφων Παπαγεωργίου, παρουσίασε τα υλικά αυτά τόσο σε θεωρητικό επίπεδο όσο και σε τεχνικό. Λύθηκαν ταυτόχρονα και όποιες απορίες υπήρχαν από την πλευρά του ακροατηρίου. Το δεύτερο μέρος της παρουσίασης αφορούσε το πρακτικό κομμάτι της εφαρμογής του Sheetrock. Στην διαδικασία της εφαρμογής των υλικών το ακροατήριο συμμετείχε έμπρακτα, δοκιμάζοντας επιτόπου το υλικό.Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με φαγητό και σε κάθε συμμετέχων δόθηκε μια αναμνηστική τσάντα.

KNAUF1

KNAUF 3

KNAUF 2

KNAUF 6

 

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 16/7 KNAUF "ΕΤΟΙΜΟΧΡΗΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ"

 gia site KNAUF  

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ PLEXY GLASS

πολυκαρβονικο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ


πατητη τσιμεντοκονιαPROSFORA 

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 5/02 BASF + KELYFOS

Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο χώρο μας η πρώτη από μια σειρά παρουσιάσεων για το 2014 με θέμα «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας της εταιρείας μας με την εταιρεία POLYKEM και αποτελείτο από δύο μέρη.

 

Στο πρώτο μέρος αυτής η κυρία Χάρις Κουνάδη, μίλησε για τις διαδικασίες αλλά και τα υλικά χρήσης για την επισκευή και στεγανοποίηση του σκυροδέματος από την BASF. Η συζήτηση που ακολούθησε συμπλήρωσε όποια τυχών ερωτήματα δημιουργήθηκαν.

 

Το δεύτερο μέρος της παρουσίασης αφορούσε το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης kelyfos, όπου ο κύριος Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο κύριος Γεώργιος Γκιόκας μέσα από την προβολή βίντεο αλλά και συζήτησης, εξήγησαν όλα τα σημαντικά σημεία στην εφαρμογή του συστήματος και το ακροατήριο ανταποκρίθηκε ένθερμα.

 

Η παρουσίαση έκλεισε με ευχάριστη συζήτηση μεταξύ συναδέλφων και φαγητό.

 

 

semin1

semin3

 

semin4

semin2

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 5/02

 προσκληση 10  21 πισω  προσκληση 10 21